Go-Kids: aandacht van ouders

Jouw bedrijf beter zichtbaar in de regio

Go-Kids: regionaal platform voor ouders
Go-Kids: regionaal platform voor ouders

Platform voor ouders in 26 regio's

Als (groot)ouders op zoek zijn naar tips voor kids in de omgeving gaan ze naar Go-Kids: hét online platform voor leuke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs en opgroei-adresjes in de regio. De website is opgericht in 2012 en heeft inmiddels 26 regio's met een eigen regiomanager.


Die regiomanagers laten allemaal zo goed mogelijk zien wat er te doen is voor gezinnen in hun omgeving: op de website, via social media en via nieuwsbrieven.

Vier regio's in beheer

Van de 26 Go-Kids regio's beheer ik er  maar liefst 4, inmiddels met vier leuke partners: Zaanstreek-Waterland met Tamara,  Westfriesland met Nancy,  Amsterdam met Nadine & 't Gooi met Willeke. In deze regio's kan ik je dus persoonlijk helpen aan meer zichtbaarheid voor jouw kindvriendelijke bedrijf. 

Wil jij beter in beeld komen bij ouders in één van deze regio's? Laat het me weten, ik vertel er graag meer over. 

Zit je in een andere regio? Ik breng je met plezier in contact met mijn collega die daar Go-Kids runt!

Anneke van Go-Kids

Anneke vertelt over Go-Kids

Regelmatig schrijf ik hier blogs over mijn eigen ervaringen met online marketing. Die blogs gaan natuurlijk vaak ook over Go-Kids - waar ik immers van alles doe en uitprobeer op alle fronten van online marketing. Lees je met me mee?

Zal ik je gratis de weg wijzen?

Wil jij meer klanten voor jouw kindvriendelijke bedrijf? Dan is het belangrijk om goed de weg te weten in de wereld van online marketing. Ik help je graag met gratis WegWijzers in je mail. Dat kan alleen maar handig zijn toch?!
Wegwijzer: gratis emails over online marketing

Wat vinden anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Super samenwerking

De samenwerking met Anneke van Go-Kids is super.

Ik ben er erg tevreden mee.

Mijn bedrijfje ATJ Owls is geen doorsnee bedrijfje.

Wij geven op een speelse en leuke manier educatie over uilen en dit doen we o.a. via kinderfeestjes om zo tevens door te geven dat uilen geen huisdieren zijn.

Wij nemen echte uilen mee zodat de kinderen ze kunnen zien en voelen.

Door de samenwerking met Anneke krijg ik meer opdrachten en dat is natuurlijk geweldig!

Ik raad haar (Go-Kids) zeker aan voor een goede en betrouwbare samenwerking.

ATJ Owls
Brigitte - ATJ Owls
Ontspannen en positief

Ik werk nu ruim een jaar met Anneke via Go-Kids. Ondanks dat ik haar nooit persoonlijk ontmoet heb voelt ons contact ontspannen en positief.

Ik durf haar vragen te stellen als ik iets niet begrijp of wil weten. Ze reageert altijd snel en enthousiast en denkt graag mee.

Als ik een verandering wil aanbrengen op de website is dit binnen 24 uur geregeld. Ik ben meer dan tevreden over Anneke en kan ook zeker zeggen

dat ze me heeft geholpen met Luchtacrobatiek Purmerend groter en populairder te maken!

Luchtacrobatiek Purmerend
Milou - Luchtacrobatiek Purmerend
Denkt goed mee
Het is fijn samenwerken met Anneke. Ze is erg attent en denkt goed mee met ons!
Monkey Moves Amsterdam
Koen - Monkey Moves Amsterdam
arrow_drop_up arrow_drop_down